Atm
Bebek Bakım Odası
Engelli Wc
Bay - Bayan Mescid
Ücretsiz Otopark
Tekerlekli Sandalye
Terzi
Elektrikli Araç Şarj İstasyonu
Oto Yıkama
Etkinlik Arşivi

Kampanya ve Etkinliklerimiz

Gelecek Etkinlikler
Lütfen Tıklayınız.

PLATO AVM

Uluslararası yaşam standartlarını Sultanbeyli’ye taşıyan Plato Alışveriş Merkezi, bölgenin ilk yaşam merkezi olma özelliğine sahip.

İlçenin tam merkezindeki can damarı, Fatih Bulvarı üzerinde yer alan Plato Alışveriş Merkezi Hükümet Konağı, Kültür Merkezi ve Belediye Binası’nın hemen yanında, ilçenin kalbinin attığı noktada yaşamın nabzını tutuyor.

Misyonumuz

Toplumun her bir bireyinin huzur içinde ziyaret ettiği, bir araya gelmenin ve paylaşmanın güven içerisinde yapılabildiği, insan odaklı hizmet ve ürünlerin talep edilen zamanda talep edildiği şekilde ziyaretçilerimize sunulduğu bir yaşam alanı olmanın yanı sıra; sosyal sorumluluk projeleri ile toplumsal bilince katkıda bulunarak bireylerin mutluluğunu sağlayıp, dolayısıyla toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak alışveriş ve yaşam alanımızın her daim varlığının hissettirmesi neticesinde müreffeh bir toplumun oluşmasına katkı sağlamak.

Vizyonumuz

Bir ailenin her bir bireyinin yemekten giyime, eğlenceden bakım ve tamir hizmetlerine kadar gündelik hayatında oluşabilecek tüm ihtiyaçlarını hızlı, kaliteli ve ekonomik bir şekilde karşılayabileceği, uluslararası standartlarda bir marka karması ile gelen tüm ziyaretçilerimize hizmet verebileceğimiz sıcak, samimi, ziyaretçilerinin dilinden anlayan ve kendilerine cevap veren bir alışveriş ve yaşam merkezi oluşturmak.

PLATO AVM
GÜNLÜK YAŞAMIN KESİŞME NOKTASI

Sevdiklerinizle
mutlu anları paylaşın.

7'den 70'e tüm misafirlerinin taleplerini karşılamak üzere büyük bir hassasiyetle çalışan PLATO AVM çalışanlarının en büyük hediyesi, günün sonunda yüzlerinde bir gülümsemeyle evlerine dönenlerdir.

Kaliteli Yaşam Anlayışının
Merkez Üssü...

Hayranı olduğunuz, beğeninize uygun pek çok marka PLATO AVM'de buluşuyor. Uygun fiyatlarla, kendi tarzınızı yaratabilir, her ihtiyacınız için pek çok alternatif bulabilirsiniz.

Çocuklarınıza eğlenceli
bir gün hediye edin.

Siz alışveriş ederken çocuğunuz yaşıtlarıyla birlikte eğlenceli ve eğitici bir aktiviteye katılarak yeni şeyler öğrenebilir, bildiklerini pekiştirebilir ve kim bilir, belki öğrendiklerini sonra size de öğretir :))